Servicenormen

Din garanti for en højt kvalificeret partner

​Hos Dan Ren Service A/S følger vi den servicenorm der er blevet fastlagt af SBA (ServiceBranchens Arbejdsgiverforening).

SBA er en organisation under DI (Dansk Industri – privat erhvervs- og arbejdsgiverorganisation), hvis formål er at understøtte virksomheder inden for rengøring og andre serviceerhverv.

Dan Ren Service A/S har forpligtet sig til at levere højt kvalificerede ydelser baseret på nogle klart definerede normer og metoder. Blandt andet derfor er vi værd at samarbejde med og er samtidig en virksomhed der er værd at arbejde i. Desuden er vi en virksomhed, man kan have tillid til og stole på – såvel som kunde, medarbejder, myndighed og samfund.

Servicenormen er et værktøj vi bruger til at dokumentere, at vi er en seriøs virksomhed der tager ansvar. Når vi har valgt at bruge Servicenormen som værktøj, er det fordi den i fremtiden skal fungere som et vigtigt argument når man skal vælge leverandør. Derfor gør vi en stor indsats for at imødekomme de krav der stilles til virksomheden i forbindelse med Servicenormen.Klik her hvis du vil vide mere.

Det er Dansk Standard som løbende kontrollerer om vi overholder de retningslinjer som er sat for at man kan være med i Servicenormen.

Kontakt os Om os

Servicenormen er delt op i syv punkter:

  • Økonomiske Attester

  • Kvalitetsstyring

  • Miljøhensyn

  • Arbejdsmiljø

  • Personalepolitik

  • Uddannelse

  • Underleverandører

Servicenormen

Servicenormen er en garantimærkning, der tilddeles medlemmer af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA).

For at blive medlem skal man som virksomhed opfylde Servicenormen, der består af syv punkter med krav omkring miljøhensyn, arbejdsmiljø, kvalitetsniveau, uddannelse, brug af underleverandør og økonomiske attester.

Se vores certifikat Læs mere

Vi følger Servicenormen​

Hos Dan Ren Service følger vi Service Branchens Arbejdsgiverforenings servicenorm.

Uanset opgavetype

Så er vi altid klar på at give dig en uforpligtende og konkurrencedygtig pris på rengøring tilpasset dine behov.”

Ring eller skriv til os idag på
(+45) 20 69 71 00 eller john@danrenservice.dk

John F. Lindquistdirektør & ejer