Vikarservice

Lej en professionel rengøringsassistent

Er din faste rengørings- og kontorhjælp på ferie eller er vedkommende blevet syg, står Dan Ren Services kompetente medarbejdere til rådighed på vikarbasis.

Vi fylder hullerne så din virksomhed forbliver ren og den daglige rutine ikke bliver forstyrret af uvante opgaver. Har du en fast medarbejder til rengøring, frokostlevering, og/eller klargøring til møder i din virksomhed og er vedkommende ikke tilgængelig i en periode, tilbyder Dan Ren Service at fylde hullet med en af vores kompetente medarbejdere på vikarbasis.

Således bibeholdes den faste rutine på kontoret, med minimal forstyrrelse af din og dine medarbejders hverdag.

De medarbejdere, der bruges til vikarservice, er uddannet på lige fod med de medarbejdere, der bliver brugt til faste aftaler. Du går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af medarbejderen ved at bestille en vikar hos os – tværtimod får du en medarbejder ud i din virksomhed, som kan springe til med det samme og udfører rengøringsopgaverne på lige fod med din ansatte. Det eneste, der kræves, er en gennemgang af rutinen og en arbejdsseddel. Vores vikar møder op i arbejdstøj og har sikkerhedssko med, hvor det er nødvendigt.

Driver du virksomhed i Syd- og Midtjylland, herunder Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen, Kolding og omegn kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på rengøring af din virksomhed.

Ring nu på (+45) 70 70 13 43 Kontakt

Vi hjælper med rydning og rengøring ved:

 • Kontor

  Arbejdspladser og møderum rengøres.

 • Skoler

  Gulve vaske, borde og tavler tørres af.

 • Institutioner

  Alle overflader rengøres.

 • Pengeinstitutter

  Arbejdsstationer, mødelokaler og kundeområder rengøres.

 • Boligforeninger

  Trappevask, rengøring vaskerier, fællesområder m.m.

Har du brug for flere hænder?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov.

Vi er altid klar

En uge, en måned eller et år

Lad os tage en snak om dine behov og ønsker. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Et rigtig godt eksempel på hvor denne løsning kan være relevant, er et advokatkontor, der har en fast medarbejder, der sørger for, at der er frokost og kaffe til medarbejdere og møder, og sørger for at der kontoret holdes rent.

Bliver denne person syg eller utilgængelig af andre årsager, kan det blive en omfattende opgave for de eksisterende medarbejdere selv at sørge for, at arbejdsopgaverne bliver udført. Her kan Dan Ren Service’s vikarservice træde til og sørge for at opgaverne bliver udført i samme kvalitet som den medarbejder, der lige nu ikke er tilgængelig.

Uanset hvorfor og hvor længe du har brug for vikarservice, står Dan Ren Service til rådighed. Vi tilbyder vikarservice i Syd- og Midtjylland, herunder Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen, Kolding og omegn. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på vikarservice.

Vi har altid kompetente medarbejdere til rådighed på vikarbasis.”

John F. LindquistDirektør & Ejer

Vi opfylder servicenormen

Vi vil højne den faglige og etiske standard, fremme en fair konkurrence og forbedre branchens image.

Uanset opgavetype

Så er vi altid klar på at give dig en uforpligtende og konkurrencedygtig pris på rengøring tilpasset dine behov.”

Ring eller skriv til os idag på
(+45) 20 69 71 00 eller john@danrenservice.dk

John F. Lindquistdirektør & ejer