Social rengøring

Social rengøring er når der er behov for en ekstra indsats for udsatte borgere.

Hos Dan Ren Service har vi stor erfaring inden for oprydning og totalrengøring i lejligheder og bygninger for særligt udsatte borgere.

Social Rengøring dækker over den omfattende rengøring i boliger hos specielt udsatte borgere. Nogle af disse boliger kan være stærkt forsømte og misvedligeholdt, og kræver derfor en ekstra kærlig hånd fra kompetente medarbejdere, der ved hvordan man kommer til bunds med mange års skidt, så boligen kan blive egnet til beboelse igen.

Vi har det rette udstyr og erfarne medarbejdere, der står klar til at løfte opgaven.

Når der skal gøres rent i et hjem hos en særligt udsat borger kræver det en trænet medarbejder med hjertet på det rette sted. Hos Dan Ren Service ved vi nemlig, at det kan være en stor invasion af borgerens privatliv når vi skal rydde op og gøre rent i deres hjem.

Derfor går vi meget op i at vores medarbejdere optræder med stor empati og professionalisme samt sikrer, at borgeren føler sig inkluderet i processen.

De får bl.a. medbestemmelse på, hvad der skal ud, hvad der skal blive og hvor tingene skal være i hjemmet.

Ved udflytningsrengøring kommer vi med den store vogn. Med vores miljørigtige og effektive rengøringsprodukter med under armen, kommer vi i bund og sørger for at lejligheden er klar til indflytning af en ny borger, som dermed kan starte på en frisk.

Ofte vil der være tale om meget udsmidning af efterladte møbler og skrald hvorefter vi vil bruge specielt stærke rengøringsmidler for at sikre, at boligen fremstår ren og dufter dejligt.

Ring nu på (+45) 70 70 13 43 Kontakt

Vi har erfaring med:

 • Dødsfald

  Vi har erfarring og udstyr til rengøring efter dødsfald.

 • Ekstreme samlere

  Vi har erfaring og know how til rengøring af ekstreme hjem.

 • Fogedudsættelser

  .Vi kommer og gør rent efter fogedudsættelser

 • Konkursboer

  Efter aftale gør vi hovedrent i konkursboer, så de er klar til salg igen.

Resultater der taler for sig selv

Nedenfor kan du se eksempler på billeder taget før og efter vi har rengjort

Før rengøring
Efter rengøring
Før rengøring
Efter rengøring

Kontakt os idag

For et uforpligtende tilbud

Kontakt os
Reference

Social rengøring for pårørende

“Min bror havde brug for hjælp til at få fjernet affald fra sin lejlighed og få gjort hovedrent, så jeg kontaktede Dan Ren Service, Esbjerg, og bad om et tilbud på opgaven.

Direktøren kom og beså lejligheden, hvor han beskrev hvad hans firma kunne yde, og da jeg lidt senere modtog et tilbud, besluttede vi, min bror og jeg, at acceptere tilbuddet, idet det var yderst rimeligt set i forhold til, hvad der skulle udføres, samt beskrivelsen af, hvad tilbuddet dækkede, var dækkende for, hvad vi ønskede af firmaet.

Vi har fået en yderst professionel og hjælpsom behandling, og vi besluttede også at benytte os af et tilbud om at få vasket og renset al det tøj, som befinder sig i lejligheden.

Jeg havde bedt om at få et estimat over, hvor lang tid man skulle have for at kunne udføre opgaven, og svaret var yderst tilfredsstillende, idet firmaet ville kunne igangsætte arbejdet med få dages varsel, hvilket var, hvad der var behov for.

Indtil videre har jeg kun positivt at sige om firmaet, og jeg er blevet mødt med venlighed og forståelse for, hvad der var en svær tid for min bror.

Jeg kan klart anbefale firmaet til andre, som står overfor at skulle have fjernet affald og have gjort rent. Pengene er givet godt ud i forhold til det arbejde, som man får udført af firmaet.”

Lene, kunde

Vi har det rette udstyr og erfarne medarbejdere, der står klar til at løfte opgaven.”

John F. LindquistDirektør & Ejer

Vi er stolte over at samarbejde

Vi har løst opgaver for blandet andet Esbjerg Kommune, Varde Kommune, Ribe Kommune, Vejen Kommune og Kolding Kommune.

Se videoen

Og bliv klogere på Dan Ren Service.

Uanset opgavetype

Så er vi altid klar på at give dig en uforpligtende og konkurrencedygtig pris på rengøring tilpasset dine behov.”

Ring eller skriv til os idag på
(+45) 20 69 71 00 eller john@danrenservice.dk

John F. Lindquistdirektør & ejer