Gulvpleje og
​polisbehandling

Giv dit gulv nyt liv med kompetent gulvpleje og
​polisbehandling

Trænger gulvet til en opskuring med efterfølgende polishbehandling, har vi uddannet personale, som sørger for at du kan være stolt over at vise din virksomhed frem.

Fordi medarbejdere og gæster beholder sine sko på, bliver gulve i virksomheder og på kontorer bliver hurtigere slidt i end i private hjem. Med regelmæssig gulvpleje forlænger du dit gulvs levetid ved at minimere indvirkningen af det daglige slid, det udsættes for.

Hos Dan Ren Service har vi uddannede og kompetente medarbejdere med mange års erfaring inden for gulvbehandling og er derfor altid garant for et skinnende rent resultat inden for:

 • Tæpperens
 • Opskuring
 • Polishbehandling

Den korrekte gulvpleje forlænger gulvets levetid og sikrer desuden, at de fremstår rene og præsentable. Et rent gulv i dine lokaler bidrager til et positivt arbejdsmiljø og giver et godt indtryk på besøgende i din virksomhed og der er nemmere og hurtigere at gøre rent.

Gulvpleje tilbydes oftest som en tillægsservice til erhvervsrengøring (link) i en aftalt frekvens eller ved hovedrengøring (links) som en enkeltstående service.

Ring nu på (+45) 70 70 13 43 Kontakt

Som kunde får du:

 • Gulvpleje i top

  Vi behandler trægulve, linoleumsgulve og klinkegulve.

 • Grundig rensning

  Tilbydes i forbindelse med hovedrengøring.

 • Uddannet personale

  Du får altid kompetent og uddannet personale.

Professionel gulvpleje og polisbehandling

Få et uforpligtende tilbud på gulvpleje og polisbehandling.

Bæredygtigt mindset

Miljørigtig gulvbehandling af alle gulve

Vi søger for korrekt gulvbehandling med miljøet i fokus. Vi arbejder hver dag hen mod en mere bæredygtig rengøring.

Vi sikrer den bedste, mest skånsomme og miljørigtige gulvpleje, så dine gulve fremstår skinnende og velplejet. Et velplejet gulv giver endvidere en betydelig tidsbesparelse i den daglige rengøring. Hos Dan Ren Service tilbyder vi behandling af bl.a.:

Er dit linoleums- eller laminatgulv slidt og træt at se på kan vi tilbyde en opskuring og polishbehandling. Den lægger en beskyttende overflade, som er snavs- og vandafvisende. Trænger dine gulve derimod til at blive gjort grundigt rent, anbefaler vi en opskuring og efterfølgende pleje.

Tæpper – En grundig tæpperens kan fjerne støvmider, kaffepletter og andre urenheder fra dit gulvtæppe, og oftest kommer tæppet til at fremstå som nyt.

Ønsker du en fast aftale på gulvpleje, eller har du en enkeltstående opgave i Syd- og Midtjylland, herunder Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen, Kolding og omegn, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud herpå.

Vi sørger for at dine gulve fremstår skinnende og velplejet.”

John F. LindquistDirektør & Ejer

Vi opfylder servicenormen

Vi vil højne den faglige og etiske standard, fremme en fair konkurrence og forbedre branchens image.

Uanset opgavetype

Så er vi altid klar på at give dig en uforpligtende og konkurrencedygtig pris på rengøring tilpasset dine behov.”

Ring eller skriv til os idag på
(+45) 20 69 71 00 eller john@danrenservice.dk

John F. Lindquistdirektør & ejer